Bemutatkozás - Tappancs Állatorvosi rendelő

Bemutatkozás


Kedves Gazdi!

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra!

Rendelőnket 1999. nyarán nyitottuk Balatonfüred óvárosában, a Dózsa György utcában. Az azóta eltelt években folyamatos fejlesztéseket hajtottunk végre azzal a céllal, hogy minél magasabb szintű állategészségügyi ellátást tudjunk biztosítani kutyák, macskák és egzotikus állatok részére. Ezért aztán szükségessé vált, hogy új helyre költözzünk. 2020- nyarától egy korszerűbb rendelőben, az Ady Endre utcában folytatjuk tovább a munkát.

Tappancs állatorvosi rendelő Balatonfüred

Fontosnak tartjuk, hogy a rendelőnkbe érkező páciensek tulajdonosait barátságos légkörben fogadjuk és az állatorvosi szolgáltatások minél szélesebb skáláját tudjuk kínálni számukra, egyrészt a pontosabb diagnózis felállítása, másrészt pedig a gazdik kényelme miatt. Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek korai felismerésére, ezért különböző diagnosztikai csomagokat állítottunk össze.

Cicák részére kialakítottunk egy külön „kutyamentes” várótermet, ahol Feliway párologtatót helyeztünk el a stressz csökkentése céljából.

A mindennapi betegség-megelőző/betegellátó tevékenységünk mellett 2013. óta a budapesti Állatorvostudományi Egyetem akkreditált gyakorlati oktató helyszíneként az állatorvostan-hallgatók 11. félévi képzésében is részt veszünk.

Mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk ellátogatókat a szakmánk szabályait mindenek előtt tartva szolgáljuk ki és lássuk el, úgy, hogy az a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon! Bízunk benne, hogy ez a törekvésünk az esetek többségében sikerrel jár!

A Tappancs Állatorvosi Rendelő csapata