Szolgáltatásaink - Tappancs Állatorvosi rendelő

Szolgáltatásaink


A hét minden napján elérhetőséget biztosítunk az állattartók számára. Hétfőtől szombatig az ambuláns betegellátás – a várakozási idő csökkentése érdekében – előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján történik. A sürgősségi betegellátás természetesen soron kívül igénybe vehető. Hétvégén és ünnepnapokon 8-tól 18 óráig, telefonos egyeztetés alapján biztosítunk sürgősségi ellátást.

Az általános betegellátáson, a védőoltások beadásán, valamint a microchip behelyezéseken kívül speciális eszköz- és műszerezettséget kívánó tevékenységeket is kínálunk. Ilyenek például a helyben elvégezhető hematológiai és biokémia vérvizsgálatok, hasi és mellkasi ultrahangvizsgálatok, EKG, radiológiai vizsgálatok, ultrahangos fogkő-eltávolítás, valamint a speciális szemészeti szűrvizsgálatok. Műtőnkben gépi altatás mellett gyakorlatilag minden lágyszöveti sebészeti beavatkozás elvégezhető, a traumatológia és ortopédiai esetek műtéti ellátására pedig a legnevesebb hazai sebészkollégákkal tartjuk a kapcsolatot.

A hagyományos állatorvoslás mellett bizonyos esetekben alternatív gyógymódok, az akupunktúra és a homeopátia eszközeit alkalmazzuk.