Pályázat - Tappancs Állatorvosi rendelő

Pályázat


A TILI-VET Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

Pályázat

A „TILI-VET” Kft. balatonfüredi székhelyén (Tappancs Állatorvosi Rendelő) egy HEDO vizsgáló asztalt, egy Divario TM Digitális kiolvasó berendezést, egy Starled 3nx Műtőlámpát és egy Mindray DC-70 Ultrahang szettet vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 6,789 millió forintos támogatás segítségével.

A Társaság jogelődjét, a Tili-Vet Bt-t 2000-ben magyar magánszemélyek alapították, a Balatonfüreden és a környékbeli települések élő kisállatok egészségügyi ellátására. 2009-ben a Bt. átalakulásával született meg a Tili-Vet Kft, mely fő tevékenysége a 7500’08 TEÁOR számú állategészség-ügyi ellátás. A rendelő pácienseinek száma az évek során folyamatosan nőtt, ezért a Társaság alkalmazotti létszáma a kezdeti egy főről, 6 főre bővült. Jelenleg 3 állatorvos, 2 asszisztens és 1 bolti eladó dolgozik az érkező páciensek magas színvonalon történő kiszolgálásán.

A fejlesztés célja a Társaság által nyújtott szolgáltatások színvonalának növelése, illetve a szolgáltatási kör bővítése, mely a projekt keretében sikeresen megvalósult.

A fejlesztés során beszerzett gépeket, eszközöket a Társaság azonnal hasznosításba vette a Tappancs Állatorvosi Rendelőben, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódtak a Társaság napi működésébe. A „TILI-VET” Kft. megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök, berendezések működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása hozzásegítette a Társaságot az új innovatív technológia bevezetésével szolgáltatási körének bővítéséhez, meglévő szolgáltatások színvonalának növeléséhez ezáltal árbevétel növekedéshez.

Az új technológia bevezetésével csökkent a szolgáltatás során felhasznált energia mennyisége, valamint a pályázat az új szolgáltatásokkal, új piacokon való megjelenést is lehetővé tett a Társaság számára.

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 6,8 millió forint európai uniós támogatás segítségével.”

További információ kérhető:

Dr. Lipthay-Ticz Gabriella
Elérhetőségeink:
+36 (30) 911-8040
tappancsrendelo@gmail.com

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-02936
Befejezés időpontja: 2019.06.06.
Támogatás aránya: 50%